ira namaku

Saturday, 18 February 2012

     huRmm,
hari nie aku rindu tOl nGan dia... bkannya ari ni jaK lahhh, =..=" slalunya pun aku rindu dia :'). . .
biarpun engKAU d'sana jauh, tpi ku tetap mengingati, merindui, menyayangiMU. . .
tertanya-tanya aku, kau ni sebenarnya sKa ngan aku ka? @ saja mo permaenkn pRasaan aKu?. .
tatau lah pa mo cakap. .=..="
aKu on9 nie hanya sekadar mO cHat ngan dia jak. . . tpi sKarang dia mcam mlas mo layan aku doWh. .
sO, aku pun jaRang mo on9 sua. . .mungkin dia no feeling sua ngan aku kan Yo. . :)
kalo mo tau engKAU lah 1st lOve aku ^__^" hoho:

    kekadang,
aku rsa jeles ngan dia, ntah knapa. . .
bru tu dia slalu tulis d walL dia sal tu oRang.. .
so, maknanya dia teda feeling sua lah ngan aku ni kan. .:' (
nie lah 'paRt' aku ta sKa, punya lah samapai hati. . .
24 jam aku fikir sal engKAU. . susah tOl mo lpakan kO. .
engKAU ta penah paham pRasaan aku kan "my sTupid lucKy bOy~" . . .sScehH~
kta "BREAK" pun gara engKAU. . ko tau ka aku ta penah t'pikir na "BREAK" ngan kau Yo. .
ko sadja yg melebih-lebih doWh. .~..~"  kuang asam tOl lah. . .adehhhhhh=..='

    err. .asal,
kau na kOl aku, aku rasa dupdapdupdap jntung ku na jawap. .hoho:
tapi :'( kalo aku sambUt kau tRos matikan talian tlefon kau tU. . .
aRGHHH!!!   KnAPA???? O..o"
hatiku terukir namamu sua ni joOoO~ =..="
sO, i'm sory lah, susah bTol na lpakan engKAU: 
 

   i'm sO sOrRy~ :'(

No comments:

Post a Comment