ira namaku

Monday, 20 February 2012

i misS U~ T..T"

                                    
--------> i neVer felt this way before. .  :') i lOve the thingS that u dO. .
                       dO U see hoW much i neeD u right now. . . T..T"
                       we weRe made eaCh Other, oUt here fOrever~ :')
                       plezzzzZ, telL me u feel tHe SAME. . . ^^,
                      u  playing aRound witH my head. . . ~..~"
                       i can't sTand here to say goOdbye. . :( aRghhhhh ):
                arE u 4REAL?? i can't help myseLf it's the way i FEEL. . .
                        u make me insane S:
                        honestly i juZ need to be a little CRAZIER~
                        im safe, im sound wHen uR aRound ME. .:)
                        i kNow u tRyiNg~ i wiSh u cOuld be happy instead. .
                        wElL it feel so riGht, cauSe it feeL so riGht jusT u have 
                       to sTanding bY my siDe,
                       so don't let me go cause u have my SOUL,
                       N i juZ wanted u tO kNow. . . . . .^______^"

                                                                                   [:i know is a drag:]

Sunday, 19 February 2012

faceboOker~

huhuhuX

sakit hati aku tinguk wall dia. .Y..Y" [kin panas]
mungkin aku kena BLOCK dia supaya rassa sakettt hati aku  ni ilang N  dpat lpakann dia.    .
saB nii lahh  satu satunya cara dOwh. . [sori ya]
aku dsini sLaluuuu fikirkn engkau slalu mengharapkn engKAU. .
hurmmm~ engKAU dsana ta rsa  apa2 pun, buat "familiar"  jeR. .:')

so, jgan lah ko putuskn hubungan ko  ngan 'new girl' kau tu ya, kesian dia.  . . :)
gara2 akuuu kauuu putusKAN hubungan ko ngan dia. . takkan lah. . knalah setia BRO. . :'D
mungkinn kta ni bkan JODOH.. . . tpi kn anyWAY kan, aku  maseh  ada feeling ngan kau. . PEACE!!:
 



sekolah~

huRm~
sOk sKola, adeehhhh! kja sKolaa blum siap.    .
harap2 cigu ta marah. .hooho:
err, bsuk p skOla dngan muka ygg terkupas ni. .adoyai. .
apa lahh org kata ni kn. .=..="
ta pndai jaga muka. .
tpi sbar jelah lama2 o.K jua ni. .hhihiX D


Saturday, 18 February 2012

     huRmm,
hari nie aku rindu tOl nGan dia... bkannya ari ni jaK lahhh, =..=" slalunya pun aku rindu dia :'). . .
biarpun engKAU d'sana jauh, tpi ku tetap mengingati, merindui, menyayangiMU. . .
tertanya-tanya aku, kau ni sebenarnya sKa ngan aku ka? @ saja mo permaenkn pRasaan aKu?. .
tatau lah pa mo cakap. .=..="
aKu on9 nie hanya sekadar mO cHat ngan dia jak. . . tpi sKarang dia mcam mlas mo layan aku doWh. .
sO, aku pun jaRang mo on9 sua. . .mungkin dia no feeling sua ngan aku kan Yo. . :)
kalo mo tau engKAU lah 1st lOve aku ^__^" hoho:

    kekadang,
aku rsa jeles ngan dia, ntah knapa. . .
bru tu dia slalu tulis d walL dia sal tu oRang.. .
so, maknanya dia teda feeling sua lah ngan aku ni kan. .:' (
nie lah 'paRt' aku ta sKa, punya lah samapai hati. . .
24 jam aku fikir sal engKAU. . susah tOl mo lpakan kO. .
engKAU ta penah paham pRasaan aku kan "my sTupid lucKy bOy~" . . .sScehH~
kta "BREAK" pun gara engKAU. . ko tau ka aku ta penah t'pikir na "BREAK" ngan kau Yo. .
ko sadja yg melebih-lebih doWh. .~..~"  kuang asam tOl lah. . .adehhhhhh=..='

    err. .asal,
kau na kOl aku, aku rasa dupdapdupdap jntung ku na jawap. .hoho:
tapi :'( kalo aku sambUt kau tRos matikan talian tlefon kau tU. . .
aRGHHH!!!   KnAPA???? O..o"
hatiku terukir namamu sua ni joOoO~ =..="
sO, i'm sory lah, susah bTol na lpakan engKAU: 
 

   i'm sO sOrRy~ :'(